2018 - 2019 BHMS REGULAR BELL SCHEDULE		
Period	Times	Duration
HR-Primary	8:00-8:08	8 minutes
1 <sup>st</sup>	8:09-8:57	48 minutes
2 <sup>nd</sup>	8:58-9:46	48 minutes
3 <sup>rd</sup>	9:47-10:35	48 minutes
<b>4</b> <sup>th</sup>	10:36-11:24 6 <sup>th</sup> Grade Secondary HR 10:36-10:52 6 <sup>th</sup> Grade Lunch 10:54-11:24	48 minutes 16 Minute Secondary HR 2 Minute Transition 30 Minute Lunch
5 <sup>th</sup>	11:25-12:13 7 <sup>th</sup> Grade Secondary HR 11:25-11:41 7 <sup>th</sup> Grade Room 11:43- 12:13	48 minutes 16 Minute Secondary HR 2 Minute Transition 30 Minute Lunch
6 <sup>th</sup>	12:14-1:02 8 <sup>th</sup> Grade Secondary HR 12:14-12:30 8 <sup>th</sup> Grade Room 12:32-1:02	48 minutes 16 Minute Secondary HR 2 Minute Transition 30 Minute Lunch
<b>7</b> <sup>th</sup>	1:03-1:51	48 minutes
8 <sup>th</sup>	1:52-2:40	48 minutes